ODTÜ Mimarlık Fakültesi Studio V Öğrenci Topluluğu tarafından gerçekleştirilecek olan “ODTÜ Studio V Kesit Dergisi” başlıklı sunum 9 Ocak Salı günü saat 19.30'da Mimarlar Derneği 1927'de düzenlenecek.
Sunum Hakkında
ODTÜ Mimarlık Fakültesi Studio V Öğrenci Topluluğu, farklı disiplinlere yönelik tasarımları barındıran yıllık dergisi Kesit'in 5. sayısında kimlik temasını işliyor. Kesit'in bu sayısında kültürel miras, kent kimliği hakkında söyleşiler, 6 Şubat depremi sonrası kent kimliklerini korumak üzerine yapılan çalışmalar içerik olarak sunuluyor.
ODTÜ Mimarlık Fakültesi Studio V Öğrenci Topluluğu Hakkında
2019 yılında kurulan ODTÜ Mimarlık Fakültesi'ne bağlı Studio V Öğrenci Topluluğu, tasarım ve mimarlık alanlarına odaklanarak öğrencilerin mesleki, entelektüel ve sosyal gelişimine destek olmayı ve kolektif bir ortamda yenilikçi fikirler üretmeyi amaçlıyor.