1995’te Adana’da doğdum. 2002 yılında evimize internet bağlandı. Böylece tasarımın ve sanatın farklı alanlarıyla uğraşma fırsatım oldu. 2013 yılında Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi’ne girdiğimde, bu uğraşlarıma mimari fotoğraf da eklendi.

Mekânı yerinde deneyimlemenin çok fazla boyutu; fotoğrafları ise hatırlanmak istenen ideal bir hisse indirgeme refleksim var. Ancak fotoğrafların; kadraj ararken akıldan geçen her şeyi geri çağırması mefhumu, umarım hiç bitmez.

ÇO

Toplam Yazı

3

Takipçiler

1

Yazara Ait İçerikler:

  • Sayılabilen Şeyler

    Ancak, sayılabilen şeyleri sayıyorsun. Sadece gözlerinle görüyorsun. Sadece dokunarak sahip oluyorsun. Öyle ya, tüm güzel sözlerin; benim boğazımda düğümleniyor. Tüm önüme serdiklerin nakışlı örtülere değil; gri sis perdelerine benziyor gitgide.

  • Kimsesizlerin Kimsesi Rönesans?

    Tarihi binaların içinde günümüz insanı görmek, hızla alışılabilen bir şaşkınlık. Tarihi çevrelerde otobüsler, elektrik direkleri, trafik ışıkları görmeye de hızla gözümüz alışıyor.

  • Mimarlık Banyosu

    D vitamini için haftada iki güneş banyosu, ilham için her gün biraz göz banyosu, yorgunluk için ayda bir köpük banyosu... Yüksek hızlı tren hatlarının kesiştiği, daha da hızlı uçakların geçtiği bu güvertede, her an kanatları altındakilere kanabilecek kadar uçarı...