2012’de İYTE Mimarlık Bölümü’nde lisans eğitimini tamamladı. 2012-2019 yılları arasında çeşitli ofislerde ve farklı ölçekli projelerde mimar, proje yöneticisi olarak görev aldı. 2022’den bu yana mesleki çalışmalarına, kurucu ortağı olduğu Most Design Office çatısı altında devam ediyor.

Mimarlık eğitimine devam ettiği süre içerisinde fotoğrafa başladı ve bu sürede birçok atölye çalışmasına yürütücü olarak katıldı. Fotoğraflarında; kent bileşenlerinin gündelik hikayelerine odaklanmaya çalışıyor. Aynı zamanda İstanbul’da bisiklet kültürünün gelişmesi, kentin ve kamusal mekanların bu ihtiyaca göre yeniden ele alınmasına yönelik konular üzerinde yoğunlaşıyor. Don Kişot Bisiklet Kolektifi'nin kurucuları arasında. “Kent ve Bisiklet” konulu çalıştayın organizatörlerinden ve konuşmacılarından biri oldu.

ET

Toplam Yazı

3

Takipçiler

1

Yazara Ait İçerikler:

  • Tarihin Zihin Haritası

    Güneş kendi döngüsüyle her an farklı bir hikâye anlatıyor dokunduğu duvarda. Duvar, fiziksel bir sınır olmanın ötesine geçerek zamanın ve kültürün etkileşimlerini göz önüne seren bir zihin haritası oluyor adeta.

  • Sokaktaki Bizans

    Suriçi İstanbul'unda dolaşmanın belki de en güzel yanı, yürürken aniden karşınızda beliriveren, yapılı çevre içerisinde günlük yaşantıya göz kırpan Bizans mimarisi.

  • Kendi Halinde

    Boğaza sırtını dönmüş bir kulübe, bir sığınak... Denizin betonla buluştuğu yerden bütün heybetiyle başkaldıran, adeta her şeye rağmen ben de buradayım diyen bir ağaç...