Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Bölümü’nden lisans; Bina Araştırma ve Planlama Programı’ndan yüksek lisans mezunu, aynı programda 2022 yılından beri doktoraya devam ediyor. Akademik çalışmalarının yanı sıra 2019 yılında Barış Terzi ile birlikte kurdukları Virtualogie Tasarım Düşüncesi’nde de çalışmalar yürütüyor. Araştırmalarında yapılı çevrenin, özellikle sağlık açısından, insan üzerindeki etkilerini anlamaya çalışıyor. Hem sosyal bilimlerle hem de nörobilim başta olmak üzere sağlık bilimleriyle ilgileniyor. Bu doğrultuda mimarlık ve nörobilim çalışmalarının birbirlerine muhtemel katkısının zeminini beden-mekan ilişkisi üzerinden kendilik kavramıyla kurduğu “Kendilik Olayının Bedensel Olasılığı: Mekansal Süreç” isimli yüksek lisans tezi bulunuyor.
Bruno Latour’un 1991 yılında Fransızca olarak yayınlanan ve Türkçeye 2008 yılında Biz Hiç Modern Olmadık ismiyle çevrilen kitabı, bir simetrik antropoloji denemesi olarak ele alınmış modern konsept eleştirisidir. Latour, kitabında mevcut durumdaki antropolojik çalışmaların asimetrik özellik taşıdığı düşüncesiyle antropolojinin simetrik hale getirilebilmesinin nasıl mümkün olabileceğine dair tartışmalar yürütür.
Yazı, Reşad Ekrem Koçu’nun İstanbul Ansiklopedisi arşivlerini incelemek amacıyla Kadir Has Üniversitesi ve Salt işbirliğiyle düzenlenen İstasyon programı kapsamında 2-5 Nisan 2019 tarihlerinde Esra Kahveci yürütücülüğünde gerçekleşen atölye çalışmasının çıktılarını sunuyor.