Brezilya, São Paulo'daki Mackenzie Üniversitesi Mimarlık ve Şehircilik Bölümü'nden mezun oldu. Aynı kurumda kentsel gelişim verisi alanında yüksek lisansını tamamladı. Arqgen'i kurmadan önce, Brezilya'da Bacco Architects'te ve diğer çeşitli mimarlık ofislerinde çalışarak deneyim kazandı. Ayrıca, mimarlık ve mühendislik firmalarının çalışmalarını, parametrik tasarım ve BIM (Yapı Bilgi Modelleme) yöntemleriyle destekleyen Lab for Architectural Singularity (LAS) adlı danışmanlık şirketini işletti.

İki önemli mimarlık yarışmasından ödül aldı: Fortaleza'daki şehir mobilyaları tasarımı (Vamos Pela Sombra) ve UIA 2017'deki Brezilya Pavyonu (Pavilhão Brasileiro UIA 2017 Seul). Her iki çalışmada da, parametrik tasarım yöntemlerini etkin bir şekilde kullanma fırsatı buldu. Bu deneyimler, yenilikçi tasarım yaklaşımları konusundaki anlayışını derinleştirmesine olanak sağladı ve kariyerinde değerli kilometre taşları oldu.

AA Visiting School 2015 ve CAAD Futures 2015 programlarında öğretmen olarak görev alan Takeuchi, 2013'ten bu yana mimarlar için parametrik tasarım ve kodlama üzerine dersler ve atölye çalışmaları düzenliyor.

TT

Toplam Yazı

1

Takipçiler

0

Yazara Ait İçerikler: